Očekávání
Anotace: dnů příštích mi nedělá fakt dobře
Dokud nebude ta flaška prázdná
jako já
až neuslyším slůvka zrádná
žádná
Tak potom přijdu ke zpovědi
nepoddajná
snad dočkám se jednou odpovědi
od toho kdo odpověd zná
Dnes neustojím mezi vrátky
nic a proto
nevpustím zadními vrátky
nikoho
Jen sama se sebou jediná
zavřu se
pro toho kdo mě zná
navždy
Přečteno 356x
Tipy 22
Poslední tipující: j.c., jedam, s.e.n, simsa, Jiparo, zzlatý, isisleo, WhiteSkull, danav, Lucie Teru, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)