nenahraditelné...
vsak nahradit přec půjde...
jen... uplyne par zrnek času..
než to zase ujde...
mozna ze stesti
mozna osud
ridi co hreje nas a mrazi
vsak musime jej nesti
delali jsme to posud
a zahalit se(laskou)
kdyz jsme nazi...
25.12.2007 09:26:00 | Bean
Pssst...ani nedýchám...
to abych nerušila soukromí...
jen kamsi posílám
přání, ať čistým rájem zavoní...
;o))
20.12.2007 12:07:00 | Cecilka
Všude kam jdu,
kam se podívám,
myslím na tebe
a zároveň se vysmívám...
...sama sobě
12.12.2007 17:03:00 | mattoni.uz.neni