sama
sedim - sama
stojím - sama
koukam - sama
ležím - sama
směju - sama
mluvím - sama
píšu - sama
mrkám - sama
dýchám - sama
koupu se - sama
prosím - sama
doufam - sama
planuju - sama
hraju - sama
zpívám - sama
čekám - sama
žiju - S TEBOU!
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (1)
Komentujících (1)