Sám
Anotace: ...co víc psát...
Sbírka:
Petra
Já sám jsem osamělý.
Nočním městem bez tebe jít,
srdce zlomený mít,
bez holky být.
O puse na dobrou noc snít,
sám v posteli spát,
sám sobě si lhát,
že pravdu nechci znát.
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Agnees, Bíša
Komentáře (0)