O tobě,o nás,
Ruce tvoje drsné jsou,
když hladí tvář mou.
Ústa tak krásná máš,
čekám jestli pusu dáš.
Oči máš jako lesklé korálky,
koukám za tvým autem do dálky.
V uchu malý kroužek,
na tričku jemný proužek.
Na tvářích máš strniště,
copak vymyslíš na příště.
Vlasy černé jako saze,
proč vše nejde snáze.
Tvůj hlas slyším stále,
odpusť ale nemohu už dále.
Pamatuješ.... říkals:
chci jít stebou do kina,
tam ta pravá láska začíná.
V pohádkách vše dobře končí,
v té naší se láska loučí.
Říkám už se nevracej,
rodinu svou neztrácej.
Dál v myšlenkách tě mám,
teď musí jít každý sám.
Není mi moc veselo,
konec-proč to tak bolelo.
Přečteno 569x
Tipy 5
Poslední tipující: Janul-ka, Romana Šamanka Ladyloba, Pišák
Komentáře (3)
Komentujících (3)