Anotace: napsáno v češtině, takže asi inspirováno Prévertem:)
všechny ženy nejsou stejné...:) některé jsou jako muži - citlivější:) a některé ne:)
20.12.2007 13:09:00 | Favi
AAAAA tak tohle jsi ty, pure ectract, tohle mi scházelo.. To víš, ty závislosti:) je tam všecko, i ten tvůu typicky tvůj nej nej nejbáječnější konec, slečno oběžnice...:) (jojo, ty úrodnější nivy nejspíš zabírají)
12.12.2007 19:51:00 | prostě Zuzana
Klikla jsem nazdařbůh... na tebe... a zase jsem měla možnost poznat něco jiného a nového.... krásný..
12.12.2007 19:42:00 | Dilla