Proč?
Proč?
Řekls mi už nemám Tě rád,
už nechci vedle Tebe stát.
Miluju však jinou,
a to mou vyvolenou.
Tebe jsem však miloval,
ale naší lásku jsem už pohřbíval.
Je čas se rozejít,
my dva se musíme navždy rozpojit.
Bylo to krásné, avšak dlouhé.
Tímto se s Tebou loučím,
a navždy s tebou končím!!!
Komentáře (0)