déšt
Bubnoval mi jakýsi chlápek z rána,
o Tobě lásko má písničku,
na parapetu s těmi kapkami z rána
byl jsem Ti blíž aspon trošičku,
vytukával mi Tvoje jméno zase
a já tě najednou u sebe měl,
celičkou miláčku ve Tvojí kráse,
tisknul Tě k sobě až jsem se chvěl.
Jemně jsem hladil hebkou Tvou kůži,
vtékal jsem do Tebe každým porem svým,
vplynul jsem zcela ve Tvoji růži
a stal jsem se navždycky už jenom Tvým...
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)