Slova a čas

Slova a čas

Anotace: Když s Tebou mluvím...

Když s Tebou mluvím,
plácám páté přes deváté.
Myšlenky
jak rtuťové korálky
se rozeběhly
kolem.
Lapám je,
a zapomínám
o čem byly.
Říkáš si:
Je tak popletená,
neví, co chce,
zkrátka žena...
Jenže já spěchám,
můj čas se krátí,
ani nevíš,
kolik mi ho chybí...čas.
Každou chvíli
si ho natáhnu
na skřipci touhy,
a nakrmím zvukem
Tvých slov.
Nestačí mu to,
a tak mluvím rychle.
Pak náš čas vyprší,
pokaždé chci říci:
Miluji Tě !
Ale nemám odvahu.
Slyšíš moje slova,
ale to,
co Ti chci povědět,
mám uvnitř.
Obejmi mě,
jestli to chceš
slyšet,
a budeme mlčet spolu.
Autor spare, 13.12.2007
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Manon.H, cevert, Martinecka23, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

suprovní,lehoučká 1*, objetí každýho otevře,tak,že slova jsou už zbytečná

20.12.2007 15:09:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel