Básnička na dobrou noc 1
Vzpomeň si až
hvězdy zhasnou,
vzpomeň si až
půjdeš spát,
vzpomeň si na
chvíli krásnou,
jak se nad tebou
dívka sklání
a něžný polibek
chce ti dát
„Teď máš mé
srdce na své
dlani“,
tyto kouzelná
slova ti zašeptat,
abys mohl
spokojeně
ulehnout
a spát....
Dobrou noc a sladké sny :*
Přečteno 1405x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetický Ďábel, Laivindia, DeuxP
Komentáře (0)