zašlé vzpomínky
Anotace: někdy se stane že si pořád dokola zpíváme tutéž písničku....
ještě jednou říkám si...
zpívám si dokola-pořád tutéž písničku.
dávno ohranou a přece moji.
a chtěla bych vzpomínat-
aspon na chviličku...
ale to nikdo nepochopí
tak pozdě k ránu....
kdy svíčky dohořely...
a po zdech plazí se nový den.
zde by měli kvést růže...
na ohořelé stráni
zde by mělo slunce hřát...
a né vycházet na západě!
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (0)