Láska
Láska
Je krásna jek den,
je sladká jak med
Je tajemná jak noc,
já křičím chci Tě moc!
Najednou Tě mám, a nevím
co cítím, náhle jsem zamtená.
Ted už i zklamaná.
Pořád Tě miluju,
chci na tebe zapomenout,
ale nejde to, myslím jen na to
krásné, a chci mít z toho básně.
Pořád jen chci ale nemám!
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Pauline Toywelová
Komentáře (0)