Na konci duhy
Chtěla bych ti říct, že..
Ne, chtěla bych tě slyšet říkat, že...
Chtěla bych.
Chtěla bych s tebou ležet
v trávě
na písku
na vrcholu hory
dívat se na hvězdy
na mraky
na ozonovou díru (a cítit se bezpečně)
chtěla bych s tebou věřit na zázraky
na UFO
v Boha
v nás
chtěla bych být u toho
až se ráno vzbudíš
až si uděláš kafe (nebo ti ho mám udělat?)
až vzbudíš pozornost hollywoodskeho režiséra
až si uděláš maturitu
chtěla bych být u toho
až potkáš svou vysněnou holku
chtěla bych s tebou hledat
ztracené klíče
ideály
vzpomínky
chtěla bych ti pomoct najít
tebe sebe
chtěla bych s tebou ztroskotat
uprostřed moře
a plavat
s tebou
s delfíny žraloky všemi rybami světa
s tebou
s tebou
s tebou doufat v loď
nebo v opuštěnej ostrov
jenom pro nás dva
chtěla bych tě potkat
chtěla bych věřit
že na mě někde čekáš
někde
na konci duhy
Přečteno 466x
Tipy 9
Poslední tipující: Severka, Erion Fate, pavlis, Dračičák
Komentáře (5)
Komentujících (5)