Kapka vyznání
z pohledu očí
nedýchám
sám v sobě taju
usínám
dotek je vzdálenost
vůně
přítomnost
odhalení poznání
odkrytí sebe
vyznání
poslední kapku mám jen pro tebe
skrytou v dlani
letím
do nebe
Přečteno 563x
Tipy 10
Poslední tipující: Meriel, Poppelka, Martinecka23, Bíša, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)