Trávení
Svíjím se křečí,
otrava slovy.
A ten jed něčí,
pálí jak oj novy.
V kapkách deště,
v hávu noci.
Sevřelas kleště,
bez pomoci.
Co vyřkla jsi sama,
tiše tmou znělo.
"Je konec s hrama,
ať zhyne tvé tělo."
A tak:
Trávím se v křečích...
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Traci, DeuxP
Komentáře (0)