Anotace: Ochich... kdy to přebolí?
A on na tebe civí, protože jsi v jeho blízkosti a nemůže si pomoct a třeba by mu ulehčilo, kdyby se na tebe nemusel dívat každý den...no ale což, to je klasika, a s tou mrchou bych to tak neviděl...;o)
12.01.2008 11:06:00 | symphonicsoul
Tak tohle znám, vysloveně dobře :-)))
Nech to plavat, sluníčko, hlavně nic nelámat přes koleno, do tvého života ti nemá nikdo co mluvit (nebo zírat)
Achich auvej, já jsem ale mrcha! :-)))
25.12.2007 17:52:00 | Lisa.Ginmi
Co k tomu dodat? Já opravdu nevím, promiň...je to dobrý, ale nevím, co mám říct.
15.12.2007 11:20:00 | Chancer