Motýlci v břiše
Anotace: Občas se naděje rozplynou ....
Když poprvé ses pousmál
Viděla jsem v tobě něhu
Když poprvé ses podíval
Cítila jsem jak uvnitř kvetu
Stal si se pro mě nadějí
Ve kterou jsem doufala
Neztratil´s nic z idejí
Jen mlčet jsem si troufala
Díky tobě, tvým očím, rtům
Cítila jsem v břiše motýlky
Vstříc vydala jsem se smutným dnům
S touhou, ochutnat tvé polibky
A teď, tu stojím , dívám se
Hlavu v dlaních složenou
Už nezměním nic na lásce
City, ty nás vždy doženou
Kéž by i Tebe dostihly
Zasáhly hluboko tvé srdce
Sny co jsme si vysnily
Mohly by se splnit, přece
Ale né, to se nikdy nestane
Vím to, stejně tak i ty to víš
Pokud oheň v jednom srdci nevzplane
Nikdy na tom nic nezměníš
U mě vzplál, u Tebe ne
Jen střepy zbydou v dlaních
Nic z mých snů se nestane ….
Zůstanou skryté v psaních…
Přečteno 622x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
Komentáře (3)
Komentujících (3)