Chci
Chci
Chci Tě objímat,
Chci vedle tebe usínat,
Chci Tě líbat,
Chci Tvé polibky snídat,
Chci Tě milovat,
závověn však svou lásku k Tobě pohřbívat.
Tvá zrada bolí a tak se ptám,
kdy přebolí?!
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: wigi.sama
Komentáře (0)