Vesmírem lásky
Sklouznu do snů po mléčné dráze,
po vlasech pohladím letící kometu,
pavučinou světel rozvířím saze,
z paprsků žebřík do nebe nám upletu.
Z hvězdného prachu postavím ti hrad,
celý vesmír lásky můžem proletět,
jen mě prosím začni znovu milovat,
vrať se mi miláčku, vrať se mi zpět.
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT., Jean89
Komentáře (1)
Komentujících (1)