Tichá modlitba
Před oltář pokládám svíci hořící
a potichu zašeptám slova prosící:
„Nevím jak dál, pomoz mi, prosím…
…má láska je hřích, odpusť mi, prosím…“
Očima hledám nahoře na nebi,
nikoho nevidím…však dál čekám v naději,
že třeba časem, někdo se objeví,
přijde a řekne: „Vždyť já Ti odpouštím…“
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)