Pojď
Je to jako koukat se
kam se nesmí
je to jako svlékat se
před davem lidí
Je to jako dávat něco
co není moje
je to jako dívat se
na oči tvoje
Je to jako ubohost
co změnila se v lásku
je to jako ošklivka
přeměněná v krásku
Je to jako básnička
bez začátku, konce
je to jako vánoce
bez tradičního zvonce
Tak už se neboj
toho nepoznaného
a pojď se mnou zažít
něco zakázaného
Lásku bez hranic
vášnivou a nestálou
knihovnu bez polic
miluju tě, zbytek jde stranou!
Přečteno 526x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, March
Komentáře (2)
Komentujících (2)