ruce
Tvé ruce jsou mi blíž
a prsty
proplétáš mými vlasy
otiskuješ mi
jejich bříška do tváří
Mé ruce
vtiskují své prsty
do dlaní tvých
stopy co nesmažeš
necháš
nechám
a prsty provlékají se
v pevnou síť
v něžném stisknutí
uchováváš moje sny
a já se tak bojím
že povolíš
...
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, maena, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)