Jeden důvod
Anotace: Je asi zbytečný ptát se na něco, na co nikdy neodpovíš, že?
Vážně jsi už zapoměla,
ty krásné chvilky,
co jsme spolu zažili?
Opravdu jsi to takhle chtěla,
najednou,
abysme vše za hlavu hodili?
Tak prosím jeden důvod,
co jsem ti udělal,
že se mnou nechceš být?
Komentáře (0)