Řekni mi...
Řekni mi
Jaké to je být jiný než já?
Řekni mi
Proč se musíme tak míjet?
Řekni mi
Jak se člověk změní?
Řekni mi…
A ty mi říkáš
Může to být jen jedno
To, co se neříká
To, co se někdy vytratí…
A ty mi říkáš
Že musí to být jen jedno
Něco tajemného
Největší poklad na světě…
Řekni mi
Co vidíš v mé tváři?
Řekni mi
Kde je všechno, čeho ses vzdala?
Řekni mi
Jak je možné že mě neslyšíš?
Řekni mi
Proč?
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, její alter ego, Breakthru
Komentáře (0)