Nikdy...
Anotace: jak může být láska krásná, když svazuje?!
Nikdy volná, nikdy svá,
srdce kámen zůstává.
Nikdy vlastní, nikdy sebou,
střípky vlastní zloby zebou.
S cizí tváří, s cizí myslí,
nevnímá už vlastní smysly.
S cizí touhou, s cizím snem
polapená úsvitem.
Nikdy tichá, nikdy smutná,
úsměv sváže jako kutna.
Nikdy s pláčem, nikdy jiná
na oltáři obětina.
S vlastním tempem, s vlastní vášní
žije cizí příběh zvláštní.
S cizím smíchem, s vlastní slzou,
zatracená mrtvou múzou.
Nikdy volná, nikdy svá,
srdce kámen zůstává.
Nikdy vlastní, nikdy sebou,
a to všechno, že jsem s Tebou!
Přečteno 382x
Tipy 13
Poslední tipující: sinoraLee, Evžen Bizon, Džín, Karmínka, blue, Lylča, Veru, vjeluska
Komentáře (5)
Komentujících (5)