vzpomínka
vánoční hvězdy na sněhu bolavém
jsou pryč..
kde radost zůstala
tam se vracím
na tebe nemyslím,
jen myšlenka toulavá
chce si hrát
a trestat
není vše jak má být
srdce zabalit do hebkých pěřin
láskou se přitulit
k prázdnu v posteli..
život co roky počítá
chce vzpomínkou se hřát
jsou dvě cesty
buď se vzpomínkou si hrát
nebo duší čistou se stát..
co si vybereš, budu respektovat
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)