Leukémie?
Anotace: Předělaná verze.. teď totiž něco vím.. původní se jmenuje stejně
Sny,
rozpuštěné v laku na vlasy,
Bolesti,
trápení, lásky a krásy.
Sny,
ty které zabíjíme,
proto aby nebolely
a věřit v ně, znamená smrt.
Padají bílý kousky papírků,
studený, popsaný,
texty o přáních
a slzách.
Dny,...
/Tak dlouhé/
Kazdý den je bolestí.
Každý den je prázdnota...
Jsou to jen sny,
ty jenž zabijím dobrovolně...
Ale stále věřím..
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)