Láska, je k*rva
Anotace: co k tomu dodat:(
Myslela, že už pro ní vše skončilo,
pak otevřela oči a spatřila HO !
Povídali si spolu celé dny,
a doufala že to bude trvat NAVŽDY !
Byla to láska na první pohled,
a budoucnost už byla nadohled.
Pak se, ale něco cosi zvrtlo,
a po lásce zbylo jen prázdno...
Komentáře (1)
Komentujících (1)