Proč ???
Anotace: aspoň to zklamání mi dalo nějakej podnět ke "psaní" aspoň něco...
BYla to moje chyba,
že to skončilo,
vždyť já Tě milovala,
ale příliš pozdě si to uvědomila..
Každý den bez Tebe je pro mě horší..
Pořád se ptám, kdy už to skončí ??
Žít bez Tebe je peklo,
proč mi to ale jen uteklo ?
Přečteno 573x
Tipy 1
Poslední tipující: Holka z davu
Komentáře (2)
Komentujících (2)