Anotace: hořkosladká rána u piána /já spala, ty jsi hrál/ oba nazí, PROČ?!
mám rád tyhle oplzlosti, sychravosti, hnusoty co vypráví o špinavosti...jak zveršovaný Bukowski - a toho já rád!
jen tak dál, tvůj styl se mi líbí! (na můj raději nekoukej, naivity, ty sladké prosté kecy, jakých je tu tolik, že zvracet chce se mi, já píšu...snad jen dvě nejsou o lásce - ty zas o ocelovém úlu vyprávěj)
28.12.2007 16:55:00 | 11477
uuuu tak ráda bych ti dala tipa:)) ale k něčemu tyhlety všemožný errory a chyby přeci jen jsou...naučíš se dávat komentáře když tipy nemůžeš:)
17.12.2007 18:09:00 | Rozárenka
zajímavé.. ztoho co jsem si tu dnes přečetla pro mě nejzajímavější prozatím .. :)
16.12.2007 23:12:00 | vjeluska