Potřebuju
Anotace: fakt nikdy nevim, co sem napsat...:D....no ale tohle je jedna z prvních co jsem kdysi napsal...
Potřebuju cítit tvé rty na mých,
potřebuju slyšet tvůj hlas!
Potřebuju tě mít ve svých dlaních,
potřebuju být s tebou zas!
Potřebuju líbat tě a hladit,
potřebuju s tebou být!
Potřebuju držet tě a chránit,
potřebuju tě tu mít!!!
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, excited
Komentáře (0)