idea
Anotace: i myšlenka může být...láskou
když jsem ještě byla malá-věřila jsem na pohádky
snila si... a zpívala
ted už si tolik nesním a ani tolik nelétám
jen občas...když se myšlenka vznese do oblak...
lehce a nenápadně-že ji ani nestihnu stáhnout zpátky na betonovou zem.
je trochu vychytralá....zádumčivá
když tančí mezi stovkami hvězd
když chce uletět, když chce se vznést.
a ona jediné-malá idea
stala se mi zámkem v oblacích...
možná právěže byla tak tvrdohlavá
a nevzdává se!
nikdy a za žádných okolností...
Komentáře (0)