Žízeň
Anotace: jako přesazený strom se cítím občas
Chřadnu!
Dostavil se absťák po domově.
Spaluje mě žízeň,
vysychajú korene moje
na Slovensku zapustené.
Navštíviť musím hneď,
Kysuce rodné – Ochodnicu moju.
Vláhou celého vědra slivovice
vzkriesim silu a uhasím smäd po domove.
Komentáře (0)