Že princezny...
Anotace: ...Je moc slabá...moc slabá...
K čemu nám jsou jízdní řády,
když stejně ČAS neovlivníme?
…Ona nedýchá…
Chtěla ti to usnadnit!
V čase pro noční tramvaje
se modlí, aby jela správným směrem,
aby směla snít… S tebou…
Odpouštíme si navzájem
a milujeme zas někoho jiného.
/ Prosté, nemyslíš? /
Do jednoho kabátku schoulení
sdělují si pravdy o lásce…
… Že jen princezny chodí v blátě.
… Že jen princeznám je zima, když jim foukáš pod sukni.
… Že jen princezny umí na trní spát.
… A že ona není princeznou!
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: callowsick
Komentáře (3)
Komentujících (3)