Miláčku
Miláčku,
Ty nejlíp víš jak moc mi chybíš,
jak mě přitahuješ,
jak se mi líbíš.
Co přítomnost Tvá pro mě znamená,
jak třesou se mi kolena,
když polibkem mě pohladíš.
Jsem k Tobě upnut,
celou svou duší i tělem,
chci být Tvým ďáblem, andělem,
chci být Tvým tajným snem.
Jsi růží bez trnů,
co nádherně sluncem voní,
co vykvetla v zahradě
s nadějí a láskou
pohromadě.
Jsi má čarokrásná naděje,
co životem mým mě vede,
co pronáší mě skrze plameny,
chtěl bych být s Tebou navždy spojený.
Přečteno 1273x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, mikyša, isisleo, Liduška, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)