Anotace: no...muj dalsi pokus dalo by se rict...
abych pravdu řekla, má v sobě něco, čímž mě okouzlila...při hlubším zamyšlení se, si uvědomuji, že to, co jsi do ní dala, to všechno z ní dělá výjimečné dílo právě tady na literu...ač některým se může zdát dosti prostá a jednoduchá, o to víc by si svou jednoduchostí měla šplhnout výš, protože je neskutečně poutavě napsaná :) klaním se, moc jsi mě jí zaujala :)
24.02.2008 21:06:00 | 0-0
Nikdy není konec... stačí ho jen chytit a zavřít do klece a klíč nosit u sebe...
25.12.2007 19:59:00 | .K.r.i.s.t.y.