ZÍTRA
Zítra z rychlovláčku vystoupím,
lásko nemůžu se dočkat.
Tvůj pohled pro sebe uloupím,
ještě musím jeden den počkat.
Zítra po nekonečné době,
i led se v horkost promění.
Budu Tě mít zase v sobě,
mé tělo to Tvé odmění.
Zítra schovám se v Tvém náručí,
drahoušku nemůžu se dočkat.
Mému srdci jen to Tvé poručí,
ještě musím jeden den počkat.
Teď držím v ruce Tvou fotku,
při pohledu na ni mě mrazí.
Zítra zbavím se svého smutku,
miluji ho milí drazí.
Už zítra budu s tou nejdražší bytostí,
opravdu nemůžu se dočkat.
Zítřek je plný možností,
ještě musím jeden den počkat...
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Comparare
Komentáře (0)