Tiše řeknu miluji
Světlo na dlaních
skryté svítání
spánek
přiznání
pochybovat o síle štěstí
máš nárok na omyl
když srdce běsní
to ticho,ticho,ticho…
samota
pláče ztracené ve vzlyku
úsměv marný
ty
bez jediného dotyku
slavíme úspěch
snad
máme prázdné srdce
naposled
miluji..
Přečteno 450x
Tipy 17
Poslední tipující: Milásek, Meriel, isisleo, Pišák, cevert, Cecilka, Ammazonic, Martinecka23, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (5)