Je ticho
Je ticho!
Je ticho, tma a já velký strach mám.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám.
V tom velkém světě cítím se tak opuštěná.
Když černou barvou noc je potažená.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám,
tenhle pocit osamění tak dobře znám.
Kéž bych teď měla tebe vedle sebe,
hned by bylo světlejší to černé nebe.
Je však tma!
Je tma, ticho a já velký strach mám!
Proč tenhle pocit osamění tak dobře znám?
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)