Konec
Skončil další příběh,
uteklo pár týdnů,
láska vychladla,
jako teplo v zimě.
Listy papírů černají,
inkoust už přistal psát,
kniha se zavřela
a my utekli.
Dokážeme ještě sami žít,
když teď to tak strašně bolí,
můžeme vůbec ještě cítit,
co jsme cítili tehdy,
když jsme se potkali?
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)