Anotace: Jen tak zničeho nic mě tohle napadlo...Mno,básně moc nepíšu=))
To opravdu posoudit nemohu,jen vím,že je to asi dosti zapeklitá situace.Sama jsem kdysi byla zamilovaná do ženatého muže,ale naštěstí to nemělo dlouhé trvání.Přeju hodně štěstí.A veselé Vánoce:-))
22.12.2007 14:54:00 | Lady Alexiss
Pěkné, ale závidím Ti Tvoje mládí, protože v tomto věku si člověk rychle najde náhradu. Nešťastně se zamilovat do vdané ženy v pokročilém věku, to mě trápí. Východisko není. Krásný den.
21.12.2007 10:17:00 | Colo-colo