Báseň o lásce...
Má život bez tebe smysl???
Nebo je to pouze můj výmysl
Proč zranila jsi mne,
Když já tebe ne...
Je v tom snad někdo jiný??
Nebo nejsem až tak něžný??
Já nechápu co udělala jsi mně,
Proč nemyluješ jenom mně.
Kdo je tím druhým?
Koho já nahradit neumím?
A tak stále o tobě sním,
Proč jsi zrovna jenom s ním.
Tak moc to bolí když líbáš se s ním,
A přitom sám dobře vím,
Že ty jediná byla jsi láska má,
A tak tě v srdci uchovám.
Mé srdce nezapomíná,
Lásko má jediná.
Miluju tě navždy,
Ale ON má radší vraždy!!!
Tak dej si pozor lásko má,
Lásko navždy má jediná...
Komentáře (1)
Komentujících (1)