Krásně vyřčená touha po lásce.
Začátek pozvolný a zvyšující se do závěru.
Hezká báseň.
21.12.2007 22:33:00 | s.e.n
něžný, kolébavý to bývá let,
jen sleduj sněhové vločky dráhu,
po dopadu již taje v mžiku
jak pod horkou dlaní nejistoty led,
až málem ztrácím rovnováhu,
když šeptám, jistě ne naposled,
ta slova, stoje na žebříku
***
J.s.
21.12.2007 10:09:00 | j.c.