Čoveče, Vonásku, vy*er se na lásku...
...
drž se onanie a svýho vocásku!
a dej si radši pivo a zelenou!
10.03.2008 15:45:00 | Glooaming
nenaplněná láska nebo ta s překážkama, to sou ty co píšou básně a dějiny - koho by zaujal příběh - potkali se, zamilovali se a až do smrti jim to klapalo...?
:o)
09.03.2008 20:18:00 | hanele m.
Colo-colo.. ano , laska je drsna a kruta, kdyz se nezdari, ale je take krasna, myslim zer musime poznat obe mince , moc krasne jsi to napsal, skvele vyjadreni, je to presne.
20.02.2008 15:33:00 | carodejka