vzpomínka na přítele
Anotace: co před rokem byl a dnes již není
vzpomínka na přítele mého
roní szly
kde je dnes?
v hrobě leží
umřel opět v srdci mém
bylo to trápení
byl to život
srdce bolí slzy tečou
né
tohle je život se svou zvrhlou krásou
snad se vrátil již tam kde domov svůj má
dušička krásná, miluji i přesto že hrob svůj má..
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)