Telefonní abstinence
Tak ráda napsala bych tobě…
právě mi padá na ruku vločka…
Tak ráda napsala bych tobě…
přes cestu přebíhá mi černá kočka…
Tak ráda napsala bych tobě…
svět se jinam, než včera točí…
Tak ráda napsala bych tobě…
prosím neskrývej své Já za obočí…
Tak ráda a zase jenom samé bych…
víc než hořkost sluší tváři smích…
Klávesy mobilu znaly jenom tebe
být bez spojení … zebe!
Přečteno 390x
Tipy 31
Poslední tipující: BArBArKO, kryndy, Robert Thomas, Martanka, maena, Marfuša, Verule, Lucie Teru, andynka.n, Štěpina G, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)