Já ne
V očích se ti nebe zračí,
ale nebe za mnou,
já ne...
Po tvém těle slunce kráčí,
ale já se ho dotknout nemohu,
já ne...
S tvými vlasy si vítr hraje,
ale já nesmím,
já ne...
Tahle hra pěkně zlá je,
moje srdce tohle ničí.
Má duše smutkem křičí,
ale tobě je to jedno.
Ty si stále skvěle žiješ...
ale..já ne
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)