Vzpomínat je na prdlačku,
to Ti Lásku nevrátí,
nezaprší víc z těch mráčků,
líp je nevzpomínati!
Dokud mladá jsi a hezká,
netrap se a hledej dál,
včerejšek nic není dneska,
život, to je candrbál!
Nevíš, kde Tě Láska čeká,
kdy a v jaké podobě,
jen zbabělec snů se leká,
žije v citů porobě!
Ty jsi ale holka mladá,
svižně dej se do díla,
a než se rok s rokem shledá,
je tu nová láska Tvá!
28.12.2007 16:55:00 | Kozoroh 1