Smutnej láskou
Anotace: Chjo...
Sbírka:
Petra
Sem smutnej
a sem sám,
opuštěnej,
vnitru umírám.
***Bolí to***
Lži a intriky,
to mne skolilo.
Já na kolenou
a ty bez masky,
cítím se jak gigolo,
kdykoli na zavolanou.
***Prosím nelži mi***
Ne, nejsem naštvanej,
měl bych snad být?
zrak sem měl zalepenej,
láskou sem se nechal zaslepit.
***Pořád to bolí***
Nevím co teď,
být pořád smutnej?
Oslepila mě lásky perleť,
byl sem zamilovanej.
***Asi pořád sem***
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)