V nebi létá zamilovaně
Anotace: ta potvůrka láska
Mladík se slečnou,
na chvíli věčnou,
chtěli zastavit čas,
říkal jejich hlas,
zůstat navždy spolu,
bez toho srdcebolu
v nebi...
slečna v náruči mladíka,
bez krásných křídel andílka,
létá....
vznáší se lehce,
padat nechce,
tady se ji líbí,
když se políbí,
zamilovaně...
Komentáře (0)